Noi, românii

Dragilor, am realizat cu stupoare că suntem un popor care nu poate gândi, nu că nu vrea, ci nu poate. Credem tot ce ne zice mass media cumpărată de politicenii care se luptă pentru putere. Mă întreb de ce mama naibiului se mai luptă, bani nu mai sunt și suntem îndatoraţi până peste cap, cam încă 20 de ani de cap de vacă furajată.

Ieri Nokia a anunțat intenția de a închide fabrica de la Cluj din motive enumerate în comunicatul de presă :-), nu intru în detalii. Cert este că a început o nevralgie care s-a întins că o plasă de păianjen în toate colțurile neuronale ale acestei țări. Evident toate discuțiile și speculatiile duc către politică: e devină Boc, ba nu, Tăriceanu, ba nu, Băsescu; ba e PDL-ul, el era la putere; ba primaru', ba mama primarului și cu toată familia lui Băsescu. Oameni buni când noi stăm și îi acuzăm și pe unii și pe alții 2.000 de oameni rămân fără un loc de muncă stabil iar PIB-ul României sărăcește cu 1% (ceea ce este foarte mult). Și tot în acest timp și în toate timpurile, oamenii politici ai acestei țări stau cu toții la masă (PNL, PSD, PD și mama partidelor) și își împart țara ca o tartă cu fructe. Beau și mănâncă împreună, se distrează și dansează iar țara arde. Degeaba dăm noi vina ba pe unii ba pe alții, că toți sunt o apa și-un pământ.
 
Problemă este că locuitorii acestei minunate țări cred că în toate minciunile și porcăriile scrise, vorbite și filmate de minunata noastră comunitate de jurnaliști, reporteri, într-un cuvânt mass media.
 
 
 Păcat!
 
 
 Așadar, trăiască presa romană!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fetele cochetele

Am fost copilot de raliu!

Timpul a trecut...